• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kattenspeelgoed

Merken
Cat in motion looprad voor katten assorti
€349,00 €299,00
Hagen catit design senses food maze labyrinth
€21,99
Hagen catit design senses tempo speed circuit
€21,99
Hagen catit design senses play circuit
€16,49
Happy pet bada beam laser speelgoed kat
€20,99
Nina ottosson kat mixmax c kunststof blauw/roze
€21,50
Trixie catch me
€22,95
Afp interactieve hengel vlinder assorti
€29,95
D&d adventure undercover mouse fun
€28,99
D&d adventure undercover mouse hout
€28,99
Frolicat cheese
€29,95
Kong kat eight track rood / paars
€21,99

Kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed

Katten zijn van nature actieve beestjes, dit moedig je aan dankzij kattenspeelgoed. Katten hebben een groot jachtinstinct en die moeten ze tot uiting kunnen brengen. Voor katten die veel binnen zitten is het belangrijk dat je voorkomt dat hij/zij zich gaat vervelen, je moet een uitdaging bieden en dat kun je doen door kattenspeeltjes aan te schaffen.

Categorieën

Kattenspeelgoed kun je opdelen in twee categorieën: kopen en zelf verzinnen. De eerste categorie kattenspeelgoed is te vinden in onze webshop: knuffeltjes, muizen, speelgoed waar je CatNip in kunt verstoppen, tunnels, kattenpuzzels en speelgoed aan touwtjes. Wanneer je kat zin krijgt om te jagen kan ze het speelgoed pakken. Je kunt ook elektrisch speelgoed kopen dat vaak een extra uitdaging biedt omdat het ook beweegt als je kat er níet mee speelt. Een groot voordeel van het jagen op speelgoed is dat je kat geen levende prooien vangt en beschadigt.

DIY

Naast het speelgoed dat te koop is in de winkel kun je zelf ook het nodige doen om je kat uit te dagen: touwtjes of bolletjes wol bij de kattenmand leggen, of propjes papier. Denk er wel aan dat je in de buurt blijft wanneer je kat met touw gaat spelen Want wanneer ze zich in het touw wikkelen zou je kat gevaar kunnen lopen. Het is daarom veiliger om speelgoed voor katten te kopen want dat is op gevaar in het gebruik getest.

Samen spelen

Ten slotte is het voor de kat belangrijk dat ze niet altijd alleen hoeft te spelen. Neem de tijd om samen met je huisdier te spelen, dan bouw je een band én vertrouwen op met je kat, daarnaast is het natuurlijk vooral ook heel erg leuk om samen met je kat te spelen. Zeker als een kat vaak binnen zit, is dit een echte must. Probeer verschillend kattenspeelgoed uit om te zien welke het beste wordt ontvangen door jouw kat.

Looprad

Mocht je een binnenkat hebben en wil je hem/of haar uitdagen om aan de conditie te werken? Kijk dan eens bij het looprad voor katten! Dit looprad is speciaal ontwikkeld voor katten en biedt een hele leuke mogelijkheid om een binnenkat actiever te laten zijn en zo voldoende energie te verbranden gedurende de dag.