• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Herroepingsrecht:

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald.
  • Enkel de kosten voor retourzending van jouw thuis naar het retouradres zijn voor`jouw eigen rekening`. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
  • Voor wat betreft diervoeding producten (natvoer & droogvoer), deze nemen wij alleen retour indien de verpakking ongeopend is.

Aangezien onze producten vanuit verschillende magazijnen verzonden worden, is het noodzakelijk om onderstaande instructies op te volgen voor een goede verwerking van jouw retourzending: 

  • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je contact met ons op te nemen via: info@houseofcats.nl. Je ontvangt van ons via de mail een document met verzendinstructies en een adreslabel. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retourzending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

      -Wij nemen alleen retourzendingen in behandeling die via het bovenstaande mailadres worden aangemeld-

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@houseofcats.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.