• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Krabpaal

Merken
Ebi krabpaal trend tree elegance spirit
€179,00 €159,00
Imac krabpaal minou met catnip
€48,95
Happy pet nature first gosford krabpaal
€21,49
Canadiancat company krabpaal cats grove xxl beige
€219,90
Ferplast kattenmeubel blanco
€119,95
Ebi krabpaal trend tree elegance sublime zwart
€110,00
Rosewood krabpaal parsley
€28,95
Ebi krabpaal trend curacao bruin
€159,00
Petcomfort krabpaal vince creme
€79,99
Ebi krabpaal trend cat dome everlast tower 2 level zwart
€59,99
Crazy cat krabpaal navulbaar karton wit
€31,95 €29,95
Petcomfort krabpaal vince grijs
€79,99

Krabpaal

Krabpaal

Opzoek naar een krabpaal voor je katten? Je bent bij ons aan het juiste adres! Een kat heeft behoefte aan krabben, het is daarom belangrijk dat je zorgt voor een plaats waar hij/zij dit kan doen. Door een goede krabpaal aan te schaffen voorkom je dat jouw kat zich vergrijpt aan je meubels, vloerkleden, deurposten of gordijnen.

Voor je een krabpaal uitzoekt is het handig te weten waarom een kat zich krabt:

·        Om zich te rekken en te strekken

·        Om zijn/haar nagels schoon te maken

·        Om hun territorium te markeren

·        Ter ontspanning

Doordat de kat zich kan rekken en strekken blijft het beestje soepeler. Hierdoor kan hij/zij zich sneller verplaatsen en is het reactievermogen beter. Het is dus belangrijk voor de gezondheid van je kat dat hij/zij genoeg mogelijkheden heeft de nagels te slijten. Doordat de nagels slijten kan je kat beter klimmen. Vergeet niet dat krabpalen ook voor kittens noodzakelijk zijn. Het leren krabben aan een krabpaal hoort bij de ontwikkeling van een kitten. Hij/zij leert meteen aan welke objecten ze de nagels mogen scherpen.

Welke krabpaal past bij jouw kat?

Twijfel je over welke krabpaal bij jouw kat past? Kijk dan hoe de kat zich nu krabt. Is dit horizontaal of verticaal? Krabt hij de bank of een kleed? Als je kat zich bij voorkeur verticaal krabt dan kun je beter voor een sisalpaal kiezen, of een paal met meerdere plateaus. Hiermee vergroot je de mogelijkheden voor je kat. Wanneer je kat liever horizontaal krabt kun je beter een krabplank of een krabmat aanschaffen.

Zet de paal neer op een plek waar je kat zich vaak krabt en vrij van de muren, zodat hij/zij zich niet krabt aan je meubelen. Wanneer de krabpaal net nieuw is kun je hem insprayen met CatNip. Dit kattenkruid trekt je kat aan en zal hem/haar extra motiveren gebruik te maken van de paal.

Het plaatsen van de krabpaal

Vandaag de dag hebben we veel verschillende soorten krabpalen en in diverse formaten. Wanneer je meerdere katten hebt of katten die heel speels zijn, is het handig om voor een krabpaal van vloer tot plafond te kiezen. De paal staat klem en kan hierdoor minder snel omvallen en beschadigen.

Design

Een krabpaal moet functioneel zijn, maar ook in je interieur passen. Met onze grote collectie krabpalen, krabplanken en krabmatten hebben we altijd iets wat bij jouw kat past.