• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kattenmand wol

Merken
Kleur
Kattenmand Wol
€99,95

Kattenmand wol

Luxe kattenmand van het merk Treusinn!

Treusinn is een bedrijf dat de relatie met mensen, dieren en de natuur respecteert. Zij ontwikkelen eerlijke en duurzame producten voor huisdieren, die met een goed geweten kunnen worden gekocht. Bij het ontwerpen van de producten zoeken zij altijd naar mooie en praktische oplossingen. Alle items zijn zorgvuldig aangepast aan de behoeften van het huisdier en zijn ecologisch goed doordacht en van bijzondere kwaliteit.

Milieuvriendelijke en duurzame materialen

Voor de producten kiest Treusinn voor materialen van binnenlandse (Duitse) leveranciers, die overeenkomen met de hoge kwaliteitseisen en die bijzonder geschikt zijn voor zowel mens als dier. Om duurzaam en milieuvriendelijk te kunnen produceren, gebruikt men zoveel mogelijk herbruikbare bronnen. Treusinn verwerkt pure wol uit lokale fabrieken en hout uit de regio.

Sociale betrokkenheid

De producten worden gemaakt in sociale werkplaatsen in Duitsland. Hooggeschoolde ambachtslieden begeleiden mensen met een handicap, bij het creëren van de producten. Ze kijken hierbij naar de talenten en individuele sterke punten van ieder mens. Met veel aandacht voor detail worden de producten van Treusinn met de hand gemaakt, en maakt van ieder item een bijzonder uniek product voor jouw huisdier.