• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kattenmand riet

Merken
Kleur
Kattenmand Rotan Ovaal 50 cm
€64,95
Dbl kubus kattenmand my favourite rotan
€41,50
Boony est1941 kattenmand rotan hocker
€74,95 €59,95

Kattenmand riet

Kattenmand riet online kopen?

Bij House of Cats hebben we een breed assortiment aan leuke rieten kattenmanden. Riet is eigenlijk niet meer uit het interieurbeeld weg te denken. Door rieten meubels toe te voegen aan je interieur, creëer je een warme en stijlvolle sfeer. Naast de romantische/landelijke uitstraling, past riet tegenwoordig ook goed in een industrieel interieur. Gecombineerd met de juiste kussens en accessoires kun je je eigen stijl kiezen.

In de volksmond wordt er vaak over rieten meubels gesproken. De term “kattenmand riet” hanteren wij dan ook in onze webwinkel om het zoeken te vergemakkelijken. Maar er is wel degelijk verschil tussen de term “riet” en de kattenmanden die House of Cats in het assortiment heeft. Deze zijn namelijk gemaakt van Rotan.

Verschil Riet en Rotan

Riet is een waterplant en is eigenlijk niet bruikbaar voor het maken van meubels. Het riet wat je terugvindt in interieurproducten, noemen we pitriet. Pitriet is het binnenste van een stengel van Rotan wat versneden wordt. Hier worden bijvoorbeeld stoelzittingen mee gemaakt. Rotan komt van de rotanpalm en is een erg lange liaan. Door speciale vlechttechnieken worden van de stengels bijvoorbeeld manden en meubelen gemaakt.

Onderhoudstips:

Je kunt de rotan manden het beste onderhouden door ze simpelweg regelmatig af te stoffen. Zo nodig kun je de manden af en toe reinigen met een licht vochtige doek.

Nieuw binnen in ons assortiment:

Dieren maken deel uit van de familie en daarom gelooft 51 Degrees North in het ontwikkelen van trendy producten, die bij jou en jouw huisdier in huis passen! Het assortiment van 51 Degrees North bij House of Cats, bestaat uit een aantal mooie gewoven kattenmanden van hoge kwaliteit.

In hun Indonesische fabriek is elke dag een gepassioneerd team aan het werk, om unieke en handgemaakte items te creëren. Alle manden zijn natuurproducten, de kussens die erbij geleverd worden zijn wasbaar op 30 graden.

Ook hebben wij een aantal manden voor grote katten in ons assortiment. Deze zijn qua afmeting ruimer dan een gebruikelijke ‘standaard’ kattenmand riet.