• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kattenhalsband

Merken
Bobby kattenhalsband glitter licht blauw
€7,99
Bobby kattenhalsband glitter grijs
€7,99
Bobby kattenhalsband leer met swarovski fuchsia
€49,99
Katenhalsband rood+bel+doek rood
€9,29
Bobby kattenhalsband adres grijs
€8,49
Bobby kattenhalsband glitter zilver
€7,99
Bobby kattenhalsband glitter goud
€7,99
Bobby kattenhalsband leer met swarovski camel
€49,99
Bobby kattentuig en looplijn nylon reflecterend rood
€13,99
Bobby halsband nylon kat musique pastel
€8,49
Trixie halsband kat flash light lichtgevend usb oplaadbaar groen
€10,99
Bobby kattenhalsband leer met swarovski paars
€49,99

Kattenhalsband

Kattenhalsband

Er zijn verschillende redenen waarom men de kat een kattenhalsbandje om doet. Een van die redenen is om je kat een magneet- of infraroodsleutel mee te geven voor het kattenluik. Je hebt ook halsbanden tegen vlooien, halsbanden met reflectie en met een belletje om vogels te waarschuwen. Sommige katten vinden een halsband onprettig en krabben zich rondom de halsband kaal. Het is dus belangrijk je kat goed in de gaten te houden bij het omdoen van de eerste halsband.

Afstellen

Wanneer je besluit een halsband aan te schaffen moet je op het formaat van je kat letten. Zorg dat de halsband goed past. Vrijwel alle kattenhalsbandjes zijn verstelbaar in omvang. Zorg dat de kattenhalsband niet te strak zit, dit is oncomfortabel of zelfs gevaarlijk. De halsband mag ook niet te los zitten. Je kat kan dan met zijn voorpoten vast komen te zitten in het bandje, of bijvoorbeeld met zijn onderkaak. Let dus altijd goed op hoe je kat zich gedraagt met het halsbandje om.

Wennen aan de halsband

Om je kat te laten wennen aan een halsbandje kun je een aantal dingen doen. Leg eerst het kattenhalsbandje in zijn mand. Het bandje ruikt dan al naar je kat wanneer je hem om doet. Zorg er dan voor dat je kat in je gezichtsveld blijft. Je kunt zo goed in de gaten houden of je het halsbandje goed hebt afgesteld.

Soorten kattenhalsbanden

Er zijn verschillende halsbanden verkrijgbaar in onze online shop. We hebben halsbanden van kunstleer, echt leer en nylon. Of misschien ga je liever voor bling bling? Dan is onze kattenhalsband met Swarovski een goede keuze!